× Napište, co hledáte

Poděkování za úžasný výtěžek z benefičního hokejového utkání v Kroměříži

Moc děkujeme za neuvěřitelný výtěžek z benefičního hokejového utkání v Kroměříži, které se konalo 14. ledna letošního roku.

Úžasní hokejisté a rozhodčí KHL a KAMHL mezi sebou vybrali 110.000,- Kč. Přibližně 2000 diváků darovalo na vstupném do zapečetěných pokladniček 173.435,- Kč.  Dary od firem a jednotlivců, které přišly na účet NFDO Krtek, činí 112.000,- Kč.

Celková suma pro Nadační fond dětské onkologie se tak vyšplhala na částku 395.435,- Kč.

Děkujeme za podporu panu ministru zemědělství Ing. Marianu Jurečkovi, panu Mgr. Jaroslavu Němcovi, starostovi města Kroměříž, rodině Šindelářově.

Velký dík patří také všem organizátorům a všem těm, kteří se na této skvělé benefici podíleli (zejména paní Veronice Došlíkové, Báře Kadlicové za pomoc v organizačních záležitostech, klubu HK Kroměříž za poskytnutí ledové plochy a jejich finanční pomoc, panu Bc. Karlu Holíkovi, který se podílel i na organizování akce, všem zaměstnancům klubu HK Kroměříž za jejich pomoc, Jaroslavu Plškovi, který měl na starosti hráče, Rádiu Kroměříž za to, že poskytlo reklamu v rádiu, Leoši Slaměnovi za moderování, Andrejovi Sirotovi za hudbu, za zdravici Martinu Dejdarovi, pracovníkům domu kultury, Ireně Vlašínové a jejím kolegyním, Kamile Tunkerové za krásné fotky, panu Marku Kotasovi, který zdarma poskytl zdravotní zabezpečení, tvůrcům doprovodného programu a spoustě dalším).

Benefiční hokej 01

Benefiční hokej 05

Chci podpoit krtka 🗙